roof plan indicated on floor plan

Post your discussions and questions about PlusSpec here.

Moderator: Daniel

roof plan indicated on floor plan

Postby Max » Fri May 25, 2018 10:50 am

How do i drape the roof plan on my floor plan scene to get it to appear on layout? I had it on the floor plan, but then after a minor mod it disappeared. I guess I have clicked off a layer or something. any help?
Max
 
Posts: 10
Joined: Mon Jun 05, 2017 2:34 pm

Re: roof plan indicated on floor plan

Postby Grant » Fri May 25, 2018 11:19 am

Hi Max,

Thank you for your post.

The layer that the roof plan drape is on is called 'Roof Plan'. If you go to your Layer Manager, make sure it's ticked then update you're scene (make sure you're on the correct scene first) it should appear. Please note that you'll also need guides enabled. To do this go to the 'View' tab across the top of your screen and make sure the 'Guides' option is ticked.

Would you be able to please let me know if this fixes the issue you're having?
Kind Regards,
Grant
User avatar
Grant
Site Admin
 
Posts: 309
Joined: Thu Aug 08, 2013 1:50 pm


Return to General Discussion and Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest