Wall specification !!

Welcome! Ask and get answered - or just introduce yourself.

Moderator: Daniel

Wall specification !!

Postby Mel » Sun May 13, 2018 1:21 pm

:wall-tool: Why do I keep getting a message that it has incomplete info ? and the box for stud wall info has no drop down options and I can not type anything into the box ??
Message I get "There are still uncompleted fields"
Mel
 
Posts: 1
Joined: Sun May 13, 2018 1:18 pm

Re: Wall specification !!

Postby Grant » Mon May 14, 2018 10:24 am

Hi Mel,

Thank you for your post.

What I would recommend to do is to go to 'Extensions > PlusSpec > Restore Factory Default' then close and re-open SketchUp and that should fix the issue.

Would you be able to please let me know if this fixes the issue you're having?
Kind Regards,
Grant
User avatar
Grant
Site Admin
 
Posts: 306
Joined: Thu Aug 08, 2013 1:50 pm


Return to New Users

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests