Activation Issue

Installation and Configuration help here

Moderator: Daniel

Activation Issue

Postby tdc » Mon Apr 21, 2014 4:34 pm

Hi Folks,

Am having issues with PS activating on my machine. I have a fresh install of Windows 7 ( running under the latest Parallels on OSX Mavericks ) and a fresh install of Sketchup 2014, but PS fails to initiate its activation stage, and reports the following error.

I have included a "getmac" for good measure.

Any thoughts?

tdc_issue1.png
tdc_issue1.png (58.28 KiB) Viewed 7053 times
tdc
 
Posts: 34
Joined: Mon Apr 21, 2014 4:30 pm
Location: Sydney

Re: Activation Issue

Postby Aryan » Tue Apr 22, 2014 9:06 am

Hi tdc,

This is a Sketchup 2014 issue I'm making you a video regarding how to fix this on Windows 7 as well.

You can also try to watch the Windows 8 version, link below:

https://www.youtube.com/watch?v=VBl2kF16wxI
User avatar
Aryan
Site Admin
 
Posts: 61
Joined: Thu Aug 08, 2013 8:34 am

Re: Activation Issue

Postby Aryan » Tue Apr 22, 2014 10:51 am

User avatar
Aryan
Site Admin
 
Posts: 61
Joined: Thu Aug 08, 2013 8:34 am

Re: Activation Issue

Postby tdc » Tue Apr 22, 2014 5:02 pm

Thanks Aryan,

That has resolved the issue, all appears to be working now.
tdc
 
Posts: 34
Joined: Mon Apr 21, 2014 4:30 pm
Location: Sydney

Re: Activation Issue

Postby Aryan » Wed Apr 23, 2014 5:16 pm

Hey guys,

Just letting you know that we have a fix out for PlusSpec, could you please go back download and install the plugin again.

Thanks
User avatar
Aryan
Site Admin
 
Posts: 61
Joined: Thu Aug 08, 2013 8:34 am


Return to Trouble Shooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests