Materials

Get help with installation and running PlusSpec here. Please do not post bug reports, feature requests, or suggestion questions here.

Moderator: Daniel

Materials

Postby Gerard1969 » Fri Mar 02, 2018 1:20 pm

Hi, When i'm creating a new wall i don't have all the selections of bricks that are available.

How do i rectify this.

Thanks,
Gerard
Gerard1969
 
Posts: 7
Joined: Sun Sep 18, 2016 4:28 pm

Re: Materials

Postby Grant » Fri Mar 02, 2018 3:47 pm

Hi Gerard,

Thank you for your post.

I'm not quite sure what's happened but here's what I recommend to try.

1. Go to the Settings Tool (Extensions > PlusSpec > Settings) and ensure that the 'Material Library' and 'State' (only currently appears for the Australia library) fields have the correct option selected.
2. Sync you materials using the Sync Tool.

If the brick you're after still isn't appearing I would recommend to create a material.

Would you be able to please let me know if this fixes the issue you're having?
Kind Regards,
Grant
User avatar
Grant
Site Admin
 
Posts: 329
Joined: Thu Aug 08, 2013 1:50 pm

Re: Materials

Postby Gerard1969 » Tue Mar 06, 2018 12:54 pm

Hi Grant,

Thanks for the reply, your solution solved my problem.

Cheers,
Gerard
Gerard1969
 
Posts: 7
Joined: Sun Sep 18, 2016 4:28 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 2 guests