v17.7.0

Get help with installation and running PlusSpec here. Please do not post bug reports, feature requests, or suggestion questions here.

Moderator: Daniel

v17.7.0

Postby andrewc » Thu Oct 26, 2017 10:40 am

Hi guys, I downloaded and ran the latest version yesterday and this morning it's coming up asking for a new version.. I click on the button and it tells me ot download the same version as yesterday....

screenshot attached.
Attachments
PSv17.7.0.png
PSv17.7.0.png (41.88 KiB) Viewed 1714 times
Cheers,
Andrew
andrewc
 
Posts: 94
Joined: Thu Aug 15, 2013 4:05 pm
Location: Townsville, QUEENSLAND

Re: v17.7.0

Postby Grant » Mon Oct 30, 2017 3:59 pm

Hi Andrew,

Thank you for your post.

After loading the version up the other day we realised it didn't load properly so we had to load it again the next day. The splashscreen would be reading this as a change which is why it would be displaying this for you. I downloaded and installed the latest version and this issue didn't occur for me.

Would you be bale to please let me know if the issue still occurs with the latest version you downloaded and installed?
Kind Regards,
Grant
User avatar
Grant
Site Admin
 
Posts: 311
Joined: Thu Aug 08, 2013 1:50 pm

Re: v17.7.0

Postby andrewc » Wed Nov 01, 2017 2:36 pm

All good, Grant. Sorted...
Cheers,
Andrew
andrewc
 
Posts: 94
Joined: Thu Aug 15, 2013 4:05 pm
Location: Townsville, QUEENSLAND


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest