Window: Problem with Remove Window

Get help with installation and running PlusSpec here. Please do not post bug reports, feature requests, or suggestion questions here.

Moderator: Daniel

Window: Problem with Remove Window

Postby wunderman » Tue Oct 03, 2017 10:07 pm

Hi,

if I select the "Remove Window" tool and click at a window nothing happens. I am using PlusSpec in Germany with the metric system. Is this maybe the problem?

Thank you for your support!

Best,
Christian
wunderman
 
Posts: 1
Joined: Tue Oct 03, 2017 10:01 pm

Re: Window: Problem with Remove Window

Postby Grant » Wed Oct 04, 2017 9:36 am

Hi Christian,

Thank you for your post.

There shouldn't be any issue with what you've mentioned and I've tried to replicate but wasn't able to.

I have a couple of quick questions to help us locate the issue:

1. Does this happen for all the windows in your model?
2. Does this happen in other models or just in your current one (i.e. if you open a new model can you replicate the issue)?
3. Has the wall(s) been exploded where the window(s) are located?
4. Does a message appear in the Ruby Console (go to Window > Ruby Console) when you replicate the issue? Please note that the Ruby Console must be open before you try to replicate the issue otherwise a message won't appear.

If anything appears in the Ruby Console, can you please copy and paste the message across to support@rubysketch.com so we can have a further look into it?
Kind Regards,
Grant
User avatar
Grant
Site Admin
 
Posts: 336
Joined: Thu Aug 08, 2013 1:50 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests