copy door/window

Talk about or get help with Sketchup

Moderator: Daniel

copy door/window

Postby joedol » Fri Mar 17, 2017 4:03 pm

Hello ,

I'm Joe from Holland and i just started to use Plusspec.
I got a question about copy a door or window (in Plusspec)on a Mac.When i do it with ctrl it does nothing
and when i try it with cmd it only moves the door/window.
Hope someone can help me out.

Thanks,

Joe
joedol
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 17, 2017 3:54 pm

Re: copy door/window

Postby Grant » Mon Mar 20, 2017 9:19 am

Hi Joe,

Thank you for your post.

There's a post I responded to recently that will probably help you out. I've put the link to it below

http://plusspec.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=796&p=2507#p2507

Would you be able to please let me know if this fixes the issue you're having?
Kind Regards,
Grant
User avatar
Grant
PlusSpec Developer
 
Posts: 151
Joined: Thu Aug 08, 2013 1:50 pm


Return to Sketchup Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest