Wall tool settings lost for selected walls

Post any found bugs here.

Moderator: Daniel

Wall tool settings lost for selected walls

Postby Jeffery » Fri Dec 18, 2015 7:08 am

Wall tool setting lost.jpg
Wall tool setting lost.jpg (114.55 KiB) Viewed 4102 times


Hi

The Screen shot shows a wall i have selected to edit with the wall and window tools
The wall tool editor shows missing settings

I have tried a factory reset and sync but this did not repair.

do you have some suggestions on how to repair or what i have done to break it
Jeffery
 
Posts: 28
Joined: Sun May 10, 2015 1:49 pm

Re: Wall tool settings lost for selected walls

Postby Jeffery » Fri Dec 18, 2015 7:24 am

Hi,

i have also updated in the missing info but it doesn't stick
Jeffery
 
Posts: 28
Joined: Sun May 10, 2015 1:49 pm

Re: Wall tool settings lost for selected walls

Postby Dean » Fri Dec 18, 2015 12:39 pm

Hi Jeffery,

I believe this is because you have gone back to a model that you drew in a very old version. Is this correct?

Back when PlusSpec was first started we did not have the backwards version compatibility that we have had since full release and PlusSpec 2015.

Kind Regards
Dean
User avatar
Dean
PlusSpec Developer
 
Posts: 447
Joined: Tue Mar 18, 2014 8:25 am

Re: Wall tool settings lost for selected walls

Postby Jeffery » Fri Dec 18, 2015 6:11 pm

Thanks for the reply Dean

Yes i did go backwards, but im sure most of the model was created in Plusspec 15
I may have copied some stuff in from an older Plusspec version into the new version.
My work around was to simply redraw affected walls.

Happy Holidays
Jeffery
 
Posts: 28
Joined: Sun May 10, 2015 1:49 pm

Re: Wall tool settings lost for selected walls

Postby Dean » Tue Jan 12, 2016 3:13 pm

Hi Jeff,

Yes that would be the best way as a work around.

Kind Regards
Dean
User avatar
Dean
PlusSpec Developer
 
Posts: 447
Joined: Tue Mar 18, 2014 8:25 am


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests