Windows - recalling previous

Post any found bugs here.

Moderator: Daniel

Windows - recalling previous

Postby andrewc » Tue Jun 23, 2015 2:15 pm

Hi fellas [and sheilas],

When we input a certain window type [I don't know about others], but I tend to go around and insert all 'like components together. I've found that the window dialogue box for both 'Window Class' and 'Architrave' don't recall your previous selection... any chance of having a look at that for me?

See screenshot attached. :P
Attachments
PlusSpec_-_reclling_last_selection.png
PlusSpec_-_reclling_last_selection.png (60.06 KiB) Viewed 9335 times
Cheers,
Andrew
andrewc
 
Posts: 94
Joined: Thu Aug 15, 2013 4:05 pm
Location: Townsville, QUEENSLAND

Re: Windows - recalling previous

Postby Dean » Tue Jun 23, 2015 4:25 pm

Hi Andrew,

If you factory reset PlusSpec this will be fixed. It is because you are a user for over a year. A factory reset will not remove anything that you currently use and it is healthy for your system. Follow steps below on how to do this.

1. Go to 'Extensions' (Up the top between 'Window' and 'Help')
2. Go down to 'PlusSpec'
3. Go to the last option called 'Reset Factory Default'
4. Close SketchUp
5. Open SketchUp and your all good to go.

:)
Kind Regards
Dean
User avatar
Dean
PlusSpec Developer
 
Posts: 447
Joined: Tue Mar 18, 2014 8:25 am

Re: Windows - recalling previous

Postby andrewc » Wed Jun 24, 2015 1:57 pm

Cheers, Dean!
Cheers,
Andrew
andrewc
 
Posts: 94
Joined: Thu Aug 15, 2013 4:05 pm
Location: Townsville, QUEENSLAND

Re: Windows - recalling previous

Postby Dean » Wed Jun 24, 2015 2:48 pm

All good Andrew.

Kind Regards
Dean
User avatar
Dean
PlusSpec Developer
 
Posts: 447
Joined: Tue Mar 18, 2014 8:25 am

Re: Windows - recalling previous

Postby andrewc » Wed Jul 01, 2015 1:49 pm

Dean, I reset as you said to do but the Attributes drop-down [architraves particularly] does recall previous...
Cheers,
Andrew
andrewc
 
Posts: 94
Joined: Thu Aug 15, 2013 4:05 pm
Location: Townsville, QUEENSLAND

Re: Windows - recalling previous

Postby jwhida » Fri Oct 16, 2015 8:20 am

I am finding the same:
Frame Type: NOT remembered
Class: NOT remembered
Attributes-Architrave: NOT remembered
Attributes-Frame Width: NOT remembered

I did a factory reset
I assume the previous poster meant 'doesn't recall' as that is what I am experiencing

PlusSpec is only extension installed
2.4 GHz Intel Core i7
AMD Radeon HD 6770M 1024 MB
MAC, OSX 10.10.5 (Yosemite)
Sketchup Pro 2015.
jwhida
 
Posts: 52
Joined: Thu Oct 15, 2015 8:00 am

Re: Windows - recalling previous

Postby Dean » Fri Oct 16, 2015 10:01 am

Hi Guys,

This is fixed for the next version. Sorry that it is not in the current version.

Thank you for the post.

Kind Regards
Dean
User avatar
Dean
PlusSpec Developer
 
Posts: 447
Joined: Tue Mar 18, 2014 8:25 am

Re: Windows - recalling previous

Postby jwhida » Fri Oct 16, 2015 10:35 am

Is that fix for PlusSpec 2016 or an update to 2015 ?
jwhida
 
Posts: 52
Joined: Thu Oct 15, 2015 8:00 am

Re: Windows - recalling previous

Postby Dean » Tue Oct 27, 2015 10:38 am

It is in the next update for PlusSpec 2015
User avatar
Dean
PlusSpec Developer
 
Posts: 447
Joined: Tue Mar 18, 2014 8:25 am

Re: Windows - recalling previous

Postby andrewc » Thu Mar 03, 2016 1:58 pm

hi guys, just wondering when this issues will be fixed?

I still find that when inserting windows the dialogue box for both 'Window Class' and 'Architrave' don't recall your previous selection. Always defaults to 'Commercial' and 'One side only' respectively....
Gets really cumbersome when inserting multiple of the same window.
Cheers,
Andrew
andrewc
 
Posts: 94
Joined: Thu Aug 15, 2013 4:05 pm
Location: Townsville, QUEENSLAND

Next

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests