Page 1 of 1

Updated PlusSpec to 17.5 from 17.2 now it does not work

PostPosted: Tue Oct 03, 2017 1:28 pm
by SUCH
PLUSSPEC

Just updated to the latest PlusSpec 17.5 from 17.2 and now it does not work???????

Why? Or what have I have done wrong? Just did what I always do.

Ian Cleland

Re: Updated PlusSpec to 17.5 from 17.2 now it does not work

PostPosted: Wed Oct 04, 2017 8:28 am
by Melinda
Hi Ian, are you still having the problem?

Updated PlusSpec to 17 5 from 17 2 now it does not work

PostPosted: Tue Oct 15, 2019 6:54 pm
by Lucialix
Translated via Google Translate

Monitor the kitchen does not respond to my clicks.
I want to open a delivery service and order something but it does not respond.
What to do? :

Updated PlusSpec to 17 5 from 17 2 now it does not work

PostPosted: Wed Oct 16, 2019 4:37 pm
by Ramonabum
I have to caches for C and D and both in invisible memory. This works. Now I delete the cache for drive c and create it again with invisible memory - it does not take it anymore. Please check attachments.