Window Tool - Defaulting to Aluminium and Commercial

Post any found bugs here.

Moderator: Daniel

Window Tool - Defaulting to Aluminium and Commercial

Postby nicksowden » Mon Feb 23, 2015 5:33 pm

When adding windows, each time you go to a new wall it defaults back to Aluminium and Commercial - even if you are using timber windows previously.

It is still retaining the header height and height of window.

Regards
Nick
nicksowden
 
Posts: 5
Joined: Tue Jun 03, 2014 6:19 pm

Re: Window Tool - Defaulting to Aluminium and Commercial

Postby Dean » Tue Feb 24, 2015 9:29 am

Hi Nick,

The window options should save. We just had a look and there is a slight bug with this but it's an easy fix and will be up and ready by tomorrow :)

Thankyou for posting on the forum.

Kind Regards
Dean
User avatar
Dean
PlusSpec Developer
 
Posts: 447
Joined: Tue Mar 18, 2014 8:25 am

Re: Window Tool - Defaulting to Aluminium and Commercial

Postby jwhida » Fri Oct 16, 2015 8:27 am

A subsequent post refers to this problem still existing:
http://plusspec.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=436
jwhida
 
Posts: 52
Joined: Thu Oct 15, 2015 8:00 am

Re: Window Tool - Defaulting to Aluminium and Commercial

Postby Dean » Fri Oct 16, 2015 10:02 am

Thank you for making this link.

This is fixed in the next version.

Kind Regards
Dean
User avatar
Dean
PlusSpec Developer
 
Posts: 447
Joined: Tue Mar 18, 2014 8:25 am


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests