i joist and void

Post any found bugs here.

Moderator: Daniel

i joist and void

Postby MylesG » Mon Jul 03, 2017 1:57 pm

Hi Guys,
just placed a void in, I'm using the i joist then add void. this is what came up.
suggestion add an option for trimmers around stair voids.

Thanks

Myles
Attachments
i joist not working.JPG
i joist not working.JPG (97.69 KiB) Viewed 2669 times
MylesG
 
Posts: 49
Joined: Mon Mar 16, 2015 2:26 pm

Re: i joist and void

Postby Grant » Mon Jul 03, 2017 3:14 pm

Hi Myles,

Thank you for your post.

I'm not able to recreate the issue but I will pass it onto the development team to have a look into. Does an error message appear in the Ruby Console?

Can you please sent the file to support@rubysketch.com so I can have a look over it?
Kind Regards,
Grant
User avatar
Grant
Site Admin
 
Posts: 329
Joined: Thu Aug 08, 2013 1:50 pm

Re: i joist and void

Postby Grant » Thu Jul 06, 2017 11:26 am

Hi Myles,

There's a new version of PlusSpec (v17.1.0) that has a fix for the joist tools.

Would you be bale to please let me know if this version fixes the issue you're having?
Kind Regards,
Grant
User avatar
Grant
Site Admin
 
Posts: 329
Joined: Thu Aug 08, 2013 1:50 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest